STICHTING MEBYF

Welkom in de wereld van MEBYF: een gemeenschap van gelijkgestemde en enthousiaste ondernemers die nieuwe ondernemers in Nederland helpen hun weg te vinden op de Nederlandse Grond!

MEBYF is een non-profitorganisatie die is opgericht om de expat-gemeenschap in Nederland te helpen de ondernemersgeest aan te wakkeren, hun ware potentieel te verkennen, de juiste begeleiding te vinden en een thuis weg van huis te bouwen!

Wij bij MEBYF

  • Begrijp uw emotionele, sociale en economische uitdagingen. U doet er voor ons als individu vóór alles toe. Daarom bieden we een scala aan trainingen om u emotioneel sterker te maken voordat u klaar bent om aan uw financiële avontuur te beginnen. (Vraag naar onze opleidingen in de vitaliteitssector).
  • Geloof in samen slagen. U kunt het hele jaar door deelnemen aan onze meerdere evenementen en luisteren naar bedrijfseigenaren en ondernemers uit verschillende sectoren die hun succesverhalen en hun reis met MEBYF delen. Aansluiten. Raak geïnspireerd. Toenemen!
  • Help je je potentieel te verkennen door middel van verschillende trainingen: Onze trainingen zijn zorgvuldig samengesteld tijdens onze acht jaar durende reis van het werken met de Latijns-Amerikaanse expat-gemeenschap hier in Den Haag. We hebben de afgelopen 7 jaar individuen, bedrijven en gemeenschappen in Nederland en Latijns-Amerika geëmancipeerd door middel van onze trainingsmodules, ons uitgebreide netwerk en administratieve ondersteuning.
  • Biedt u een platform om uw bedrijf aan de wereld te laten zien.
  • Zorg ervoor dat je de steun vindt van een gelijkgestemde gemeenschap, voel je opgenomen en word zelfvoorzienend.
    Kom bij ons en vind je paradijs!

Onze missie - Wat is ons hoofddoel?

MEBYF wil een totaaloplossing worden voor expats in Nederland die hun ondernemerspotentieel willen verkennen. We bieden ondernemerschapstrainingen vanaf Phase Zero om een SOLIDE zakelijke basis voor ogen te hebben, we helpen ook ondernemers met administratieve benodigdheden om hun eigen merk te creëren en we introduceren ze bij ons steeds groter wordende en uitgebreide netwerk van succesvolle bedrijfseigenaren van de MEBYF-gemeenschap! Het is dus onze missie om individuen bij elke stap in staat te stellen om zelfvoorzienend te worden en een succesvolle gemeenschap van ondernemers te creëren.

Onze geschiedenis - Hoe werd MEBYF geboren?

MEBYF in het Spaans staat voor Mujeres Emprendedoras Bellas y Fuertes wat zich vertaalt naar mooie en sterke vrouwelijke ondernemers. Deze stichting is geboren op 20-6-2015 in Den Haag, Nederland door een groep Latijns-Amerikaanse vrouwen onder leiding van Rosa Angela Intriago Murillo.

Laten we ons even voorstellen!

De directie bestaat uit:
null

Deze Ecuadoriaanse ondernemer, in de volksmond bekend als Rosy, is de directeur van MEBYF. Ze heeft een uitstekende carrière gehad in bedrijfsontwikkeling, innovatie en ondernemerschap. Ze komt uit een familie van leiders die hun leven, energie en passie investeren in de verbetering van hun gemeenschappen. In de afgelopen 16 jaar dat Rosy hier in Den Haag heeft gewoond, heeft ze de uitdagingen van de Latijns-Amerikaanse gemeenschap nauwlettend gevolgd, die ondanks hun grote potentieel en belangrijke vaardigheden niet dezelfde kansen op persoonlijke en professionele groei hadden. Dit was de belangrijkste motivatie om een project te lanceren gericht op het ondersteunen, versterken en begeleiden van Spaanstalige ondernemers, door de ontwikkeling van hun zakelijke ideeën, hun talenten en vaardigheden, totdat ze hun producten en diensten met succes konden presenteren aan de Europese gemeenschap en in algemeen naar de internationale gemeenschap, zo werd Stichting MEBYF in 2019 officieel geregistreerd in Nederland.

Rosy Intriago

Directrice
null

José Luis is een medewerker van MEBYF. Als universitair hoofddocent aan de TU Delft is hij hoofdonderzoeker duurzaamheid, controle en optimalisatie bij de afdeling Duurzame Elektrische Energie van de TU Delft.

José Luis

Collaborator

Ons team van vrijwilligers

Gelukkig breidt onze gemeenschap zich elke dag uit en zijn we niet langer beperkt tot de Spaanstalige gemeenschap. Ook helpen we expat-ondernemers en ontvangen we iedereen met open armen. We hebben een divers team van internationale vrijwilligers in Nederland en uit verschillende landen Azerbeidzjan, China, Colombia, Ecuador, India, Peru, Oeganda, Vietnam en de lijst gaat maar door…!

Dit werk, dat al 7 jaar is uitgevoerd en nog steeds aan de gang is, heeft lokale steun gekregen van de gemeente Den Haag, universitaire instellingen en professionals van verschillende nationaliteiten, die hun kennis, ervaring en enthousiasme hebben bijgedragen aan dit geweldige streven.

ONZE DIENSTEN

Wilt u MEBYF steunen?

Sponsor

€ 15 Maandelijks/jaarlijks

– Promotionele videobewerking.

-Advertentie van het logo op de website, sociale netwerken en online tv-promotiekanaal van MEBYF.

– Uitgelichte zaken in onze periodieke nieuwsbrief over ondernemerschap.

Basic Membership

€ 20 Maandelijks/jaarlijks

–Ondernemerschapstraining twee keer per jaar.

-Een promotie-interview op YouTube.

-Twee gepersonaliseerde promotionele marketingvideo’s voor uw producten/diensten.

– Uitgelichte zaken in onze periodieke nieuwsbrief over ondernemerschap.

Advanced Membership

€ 25 Maandelijks/jaarlijks

-Drie ondernemerschapstrainingen.

-Twee gepersonaliseerde promotionele marketingvideo’s.

– Twee keer per jaar adverteren op evenementen

– Uitgelichte zaken in onze periodieke nieuwsbrief over ondernemerschap.

Latijns-Amerikaans ondernemerschap

Landen waar MEBYF heeft bijgedragen aan sociale ontwikkeling

U kunt overal ter wereld contact met ons opnemen om u te helpen bij het implementeren van uw onderneming en u aan te sluiten bij ons fantastische netwerk van contacten, wat de ontwikkeling van uw ondernemer ten goede zal komen.

Volgende trainingen en evenementen

Ontdek onze diensten die toegang hebben tot onze training, specialisaties en deskundig advies om uw projecten kracht bij te zetten.

To confirm

1250+
PARTICIPANT
250+
Total Events
50+
VENUES
100+
Sponsors